Obrim portes sota nova direcció

Obrim portes sota nova direcció

L’esperit del Bri continua sota la nova direcció de Miki Coll als fogons i Guillem Cladera com a cap de sala.

En Pep Socies i el seu equip, ens cedeixex el testimoni d’una trajectòria que volem continuar amb la mateixa il·lusió que ell i el seu equip han mantingut fins avui. Durant algunes setmanes ens acompanyarà al restaurant per saludar-vos i ajudar-nos durant aquesta transició.

Miki Coll (Palma, 1981) és titulat per l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears i ha treballat amb Victor Garcia del Cap Rocat Hotel i Andreu Genestra, amb qui continua colaborant.

La seva experiència professional va molt més enllà de la gastronomia, ja que durant una etapa va treballar a la Fundació Natzaret, amb persones i per a les persones.

Guillem Cladera (Alaró, 1963) està vinculat des de molt jove al món de l’oci i el lleure educatiu, tasca que compaginà durant la seva etapa com funcionari a l’Ajuntament de Palma. També fou gerent de la Xarxa de les Illes Balears -XIB.

Des de l’any 2000 és director de la Fundació Natzaret, gerent de la Fundació Castell d’Alaró, vicepresident d’AMES i Jutge de Pau d’Alaró, amb diferents responsabilitats a diferents plataformes i associacions.

Durant la seva dilatada trajectòria destacat també el pas per nombroses responsabilitats com a president del GDEM (Grups d’Esplai de Mallorca), secretari de la Fundacio Esplai de les Illes, Vicepresident de la Fundació Esplai de les Illes, Vicepresident del Consell de la Joventut de les Illes Balears i professor de l’Escola de l’Esplai de les Illes.

Tal com en Pep, en Miki i en Guillem van al mercat a comprar i aposten per un concepte de cuina tradicional basada en el producte fresc i de temporada.

En Miki i en Guillem aposten per un concepte de cuina tradicional mallorquina actualitzada feta amb productes de la terra, de proximitat i de temporada.

Els agrada anar al mercat i cuidar la pagesia. Treballen amb pagesos de Sa Pobla, Muro, Porreres, etc. i amb diferents empreses que demostren activament el seu respecte pel medi ambient i la qualitat.

No Comments

Leave a Comment

Obrir xat
Vols fer una reserva?
Hola, vols fer una reserva?